Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković posjetio Rektorat UIS-a

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković posjetio je danas Rektorat Univerziteta u Istočnom Sarajevu gdje je sa rukovodstvom Univerziteta razgovarao o aktuelnim temama.

Gradonačelnik Vuković izrazio je podršku rukovodstvu Univerziteta ističući da, kao javna visokošolska ustanova, ima strateški interes za Istočno Sarajevo.

Prema riječima gradonačelnika, Grad je spreman pomoći i pružiti podršku u rješavanju svih aktuelnih problema sa kojima se Univerzitet suočava.

Predstavnici Univerziteta u Istočnom Sarajevu na čelu sa vršiocem dužnosti rektora prof. dr Stevom Pašalićem istakli su da je veoma važna podrška Grada u funkcionisanju ovog javnog Univerziteta.

Sastanku su prisustvovali prorektor za kulturu, umjetnost i sport prof. mr Sandra Ivanović, prorektor za međunarodnu saradnju i osiguranje kvaliteta prof. dr Dejan Bokonjić, prorektor za lјudske i materijalne resurse prof. dr Perica Gojković, dekan Elektrotehničkog fakulteta prof. dr Zoran Ljuboje i prodekan za naučnoistraživačku djelatnost i preduzetništvo na Elektrotehničkom fakultetu doc. dr Danijel Mijić.