Позив студентима – пријава за учешће на Међународној љетној школи толеранције

Универзитет у Источном Сарајеву, у сарадњи са Универзитетом у Милану – „Bicocca“ и Универзитетом у Сарајеву, организује Међународну љетну школу толеранције на тему „Промишљање културе толеранције: Европа, границе, миграције“.

Школа ће бити одржана на Правном факултету у Палама, а један дан предавања ће бити одржана на Факултету политичких наука у Сарајеву.

Школа ће трајати од 18. до 24. септембра. Представља наставак сарадње три универзитета и организује се по четврти пут.

Предавања ће бити држана на енглеском језику, а држаће их професори из европских земаља, као и са нашег Универзитета и Универзитета у Сарајеву. У раду Школе ће, осим наших студената, учествовати и студенти из Сарајева и низа европских земаља, што представља одличну прилику за упознавање и дружење.

Позивамо студенте Правног факултета, као и осталих факултета Универзитета у Источном Сарајеву, првог и другог циклуса студија да се пријаве за учешће у Међународној љетној школи толеранције.

Рок за пријаву је 20. јун (продужен са првобитног од 10. јуна), а о свим детаљима, условима и потребној документацији, можете се информисати у објављеном позиву – овдје.