Заједничке докторске студије математике Филозофског факултета УИС-а и Природно-математичког факултета Универзитета Приморска

Представници Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву потписали су Споразум о организовању и извођењу заједничких докторских студија математике са представницима Природно-математичког факултета Универзитета Приморска у Копру.

Споразум су 21. јануара потписали декан Филозофског факултета доц. др Драга Мастиловић и декан Природно-математичког факултета Универзитета у Копру проф. др Клавдија Кутнар.

Поптписивању споразума присуствовали су ректор Универзитета Приморска у Копру проф. др Драган Марушич и проректор за међународну сарадњу и осигурање квалитета Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Дејан Бокоњић.

Ускоро се очекује и потписивање идентичног споразума са Математичким факултетом Саратовског националног државног универзитета “Н. Г. Чернишевски” у Саратову (Руска Федерација), другим партнером Филозофског факултета УИС-а у организовању и извођењу заједничких докторских студија математике.

Potpisan sporazum na Filozofskom