Распоред активности на Економском факултету Пале у оквиру кампање “16 дана активизма против родно заснованог насиља“

У оквиру кампање “16 дана активизма против родно заснованог насиља“ Канцеларија за родну равноправност Универзитета у Источном Сарајеву организује низ пригодних предавања на Економском факултету Пале:

  1. Предавање на тему „Родна равноправност као Циљ одрживог развоја (SDG) УН-а” одржаће се 05. децембра 2023. године са почетком у 09.00 часова. Предавач је проф. др Предраг Млинаревић.
  2. Предавање на тему „Родна равноправност у образовању” одржаће се 06. децембра 2023. године са почетком у 11.00 часова. Предавање ће одржати доц. др Слађана Пауновић.
  3. Предавање на тему „Проблем финансирања предузећа у власништву жена – босанскохерцеговачка искуства” одржаће се 06. децембра 2023. године са почетком у 13.00 часова. Предавање ће одржати проф. др Зорица Голић, чланица Савјетодавног одбора Канцеларије за родну равноправност Универзитета у Источном Сарајеву.

Кампања „16 дана активизма против родно заснованог насиља“ одржава се у оквиру пројекта „University gender mainstreaming – UNIGEM“, у сарадњи са Транскултурном психосоцијалном образовном фондацијом (TPO), уз подршку Амбасаде Велике Британије у Босни и Херцеговини.