Raspored aktivnosti na Ekonomskom fakultetu Pale u okviru kampanje “16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja“

U okviru kampanje “16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja“ Kancelarija za rodnu ravnopravnost Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizuje niz prigodnih predavanja na Ekonomskom fakultetu Pale:

  1. Predavanje na temu „Rodna ravnopravnost kao Cilj održivog razvoja (SDG) UN-a” održaće se 05. decembra 2023. godine sa početkom u 09.00 časova. Predavač je prof. dr Predrag Mlinarević.
  2. Predavanje na temu „Rodna ravnopravnost u obrazovanju” održaće se 06. decembra 2023. godine sa početkom u 11.00 časova. Predavanje će održati doc. dr Slađana Paunović.
  3. Predavanje na temu „Problem finansiranja preduzeća u vlasništvu žena – bosanskohercegovačka iskustva” održaće se 06. decembra 2023. godine sa početkom u 13.00 časova. Predavanje će održati prof. dr Zorica Golić, članica Savjetodavnog odbora Kancelarije za rodnu ravnopravnost Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Kampanja „16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja“ održava se u okviru projekta „University gender mainstreaming – UNIGEM“, u saradnji sa Transkulturnom psihosocijalnom obrazovnom fondacijom (TPO), uz podršku Ambasade Velike Britanije u Bosni i Hercegovini.