Одржана 27. сједница Управног одбора

Двадесет седма сједница Управног одбора Универзитета одржана је 14. јула у просторијама Медицинског факултета у Фочи.

На сједници су усвојени Акциони план за отклањање пропуста и неправилности утврђених Извјештајем Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске о проведеној финансијској ревизији Филозофског факултета Пале и  Медицинског факултета Фоча за период од 01.01. до 31.12.2022. године

Донијета је Одлука о утврђивању висине поједниначних износа награда за остварене посебне резултате у научноистраживачком и умјетничком раду у току календарске 2022. године

На сједници су усвојени приједлози Правилника о заштити од пожара на Универзитету у Источном Сарајеву, Правилника о условима и начину коришћења службеног возила Универзитета у Источном Сарајеву, те Правилника о репрезентацији и поклонима Универзитета у Источном Сарајеву.

Такође, дата је сагласност на приједлоге статута факултета/академија Универзитета.

На сједници Управног одбора разматрани су и усвојени захтјеви чланица Универзитета за измјене и допуне Плана јавних набавки за 2023. годину.

Домаћин сједнице у Фочи, декан Медицинског факултета проф. др Дејан Бокоњић, након одржане сједнице уприличио је обилазак просторија Медицинског факултета за чланове Управног одбора.