Одржана 23. сједница Управног одбора

У просторијама Ректората Универзитета у Источном Сарајеву 7. априла одржана је 23. сједница Управног одбора на којој је усвојена одлука о утврђивању накнаде трошкова штамапања диплома и промоције доктора наука у 2023. години, на Универзитету у Источном Сарајеву.

Разматран је и усвојен Извјештај о Интерној ревизији Универзитета у Источном Сарајеву за 2022. годину.

Такође, на сједници су разматрани и усвојени извјештаји о финансијском пословању за 2022. годину и извјештаји о проведеним јавним набавкама у 2022. години чланица Универзитета и Ректората.

Разматран је и усвојен Извјештај о финансијском пословању Универзитета у Источном Сарајеву за 2022. годину, као и Извјештај о проведеним јавним набавкама Универзитета у Источном Сарајеву за 2022. годину.

На сједници је усвојен Извјештај о приходовању и трошењу средстава буџета међународних пројеката са 31.12.2022. године, као и Извјештај о приходовању и трошењу средстава буџета националних научно-истраживачких пројеката са 31.12.2022. године.

Чланови Управног одбора усвојили су Захтјев Педагошког факултета Бијељина Универзитета у Источном Сарајеву за исправку материјално значајне грешке из претходног периода у Главној књизи Трезора Републике Српске.

Дата је сагласност на Приједлог оквирног споразума о пословно-техничкој сарадњи – Педагошки факултет Бијељина.

На сједници Управног одбора усвојени су захтјеви чланица Универзитета за измјене и допуне Плана јавних набавки за 2023. годину.