Održana 23. sjednica Upravnog odbora

U prostorijama Rektorata Univerziteta u Istočnom Sarajevu 7. aprila održana je 23. sjednica Upravnog odbora na kojoj je usvojena odluka o utvrđivanju naknade troškova štamapanja diploma i promocije doktora nauka u 2023. godini, na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu.

Razmatran je i usvojen Izvještaj o Internoj reviziji Univerziteta u Istočnom Sarajevu za 2022. godinu.

Takođe, na sjednici su razmatrani i usvojeni izvještaji o finansijskom poslovanju za 2022. godinu i izvještaji o provedenim javnim nabavkama u 2022. godini članica Univerziteta i Rektorata.

Razmatran je i usvojen Izvještaj o finansijskom poslovanju Univerziteta u Istočnom Sarajevu za 2022. godinu, kao i Izvještaj o provedenim javnim nabavkama Univerziteta u Istočnom Sarajevu za 2022. godinu.

Na sjednici je usvojen Izvještaj o prihodovanju i trošenju sredstava budžeta međunarodnih projekata sa 31.12.2022. godine, kao i Izvještaj o prihodovanju i trošenju sredstava budžeta nacionalnih naučno-istraživačkih projekata sa 31.12.2022. godine.

Članovi Upravnog odbora usvojili su Zahtjev Pedagoškog fakulteta Bijeljina Univerziteta u Istočnom Sarajevu za ispravku materijalno značajne greške iz prethodnog perioda u Glavnoj knjizi Trezora Republike Srpske.

Data je saglasnost na Prijedlog okvirnog sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji – Pedagoški fakultet Bijeljina.

Na sjednici Upravnog odbora usvojeni su zahtjevi članica Univerziteta za izmjene i dopune Plana javnih nabavki za 2023. godinu.