Расписани конкурси за додјелу стипендија из Фонда „Др Милан Јелић“ за студенте првог, другог и трећег циклуса студија

Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, Фонд „Др Милан Јелић“, расписало је конкурсе за додјелу стипендија студентима I, II и III циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, БиХ и високошколским установама у иностранству за академску 2021/2022. годину.

Према првом конкурсу, студентима I циклуса студија на универзитетима у Републици Српској и БиХ биће додијељено укупно 80 стипендија у мјесечном износу од 400 КМ и 45 стипендија у мјесечном износу од 500 КМ за студенте који студирају на високошколским установама у Сјеверној Македонији, Словенији, Србији, Хрватској или Црној Гори и 800 КМ за студенте који студирају на високошколским установама у иностранству.

Према другом конкурсу, студентима II и III циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, БиХ и високошколским установама у иностранству из Фонда „Др Милан Јелић“ за академску 2021/2022. годину студентима II циклуса студија биће додијељено 11 стипендија у износу од по 5.000 КМ, а студентима III циклуса студија укупно 14 у износу од по 10.000 КМ.

Конкурс за додјелу стипендија студентима првог циклуса студија за академску 2021/22. годину

Конкурс за додјелу стипендија студентима другог и трећег циклуса студија за академску 2021/22. годину