Изабрано ново руководство Студентског парламента

На сједници Студентског парламента, одржаној 16. јуна 2020. године изабрано је ново руководство Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву.

Том приликом за предсједника је изабран Урош Бјелица, студент четврте године Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву, а за замјеника предсједника Милан Савић, студент Економског факултета Пале.

Дужност потпредсједника у наредном периоду обављаће Срђан Ждрало, студент Православног богословског факултета „Светии Василије Острошки“ из Фоче, а за генералног секретара је изабрана Анђела Тасовац, студент Факултета за производњу и менанџмент Требиње.

За студента омбудсмана изабрана је Џенана Кукић, студент Економског факултета Брчко.

Борис Шкипина је иазбран за члана Управног одбора Универзитета из реда студената након чега Сенат Универзитета треба да спроведе процедуру именовиања.

За студента проректора изабран је Арсен Павловић, студент Медицинског факултета. 

За чланове Сената Универзитета у Источном Сарајеву изабрани су Урош Бјелица, Филозофски факултет, Лука Ждрале, Електротехнички факултет, Милан Еремија, Саобраћајни факултет, Лазар Пајовић Факултет физичког васпитања и спорта и Виолета Ивковић, Економски факултет Пале.