Регионални иновациони форум 2020 на Златибору

Четврта CNN Tech 2020 конференција биће одржана на Златибору од 29. јуна до 02. јула 2020. Организатори су Машински факултет Универзитета у БеоградуИновациони центар Машинског факултета у Београду и Центар за пословне тренинге.

У оквиру конференције, 01. јула 2020. биће одржан и Regional Innovation Forum 2020 и B2B (business to business) састанци и Радионица у организацији Европске мреже предузетништва чији је Универзитет у Источном Сарајеву члан путем мреже ЕУНОРС. Погледајте Теме конференције. Форуму ће присуствовати представници Развојне агенције Србије и Фонда за иновациону делатност који ће презентовати своје програме у оквиру Радионице.

Директорка за мала и средња предузећа Развојне агенције Србије Јелена Цвијановић говориће на тему Извори финансирања за унапређење пословања малих и средњих предузећа, уз примјере добре и лоше праксе. Координатор канцеларије за трансфер технологија Млађан Стојановић у име Фонда за иновациону делатност говориће на тему Механизми финансирања иновација. У оквиру Радионице присутнима ће се обратити и представници Завода за заштиту интелектуалне својине који ће представити могуће начине заштите идеја на најефикаснији начин.

Очекује се учешће више од 40 компанија из региона (Црна Гора, Сjеверна Македонија и Босна и Херцеговина). Потврђени су и сљедећи учесници који су уједно коорганизатори скупа у оквиру Европске мреже предузетништва:

 B2B састанци

Б2Б састанци представљају брз и лак начин за упознавање потенцијалних партнера. Информације се размјењују на претходно заказаним кратким састанцима од 15 минута. Уколико се покаже интересовање за сарадњу дискусију можете наставити у паузама скупа.

 Онлајн регистрација

Региструјте се и поставите ваш профил и/или понуду за сарадњу.

У профилу представите технологију/производе/стручност/услуге које нудите, вид сарадње коју тражите и које идеје за сарадњу би сте жељели да размотрите са потенцијалним партнерима.

(Сви профили су постављени онлајн и свако ће имати приступ њима. Профил је могуће мијењати у било ком тренутку)

 Промоција објављених профила

Сви објављени профили биће интезивно промовисани од стране организатора и коорганизатора скупа из региона. Статистичка анализа 40 догађаја је показала да су профили са доста информација прегледани од 50 до 150 пута прије почетка саме конференције, као и након конференције.У овом тренутку сви постављени профили су прегледани преко 11.000 пута.

 Избор B2B састанака

  • email обавјештења

За сваки заказани састанак добићете обавјештење мејлом који сте унијели приликом регистрације. Погледајте профиле који највише обећавају. Интелигентном претрагом пронађите партнере који одговарају вашим захтјевима. За само неколико минута пронађите будуће потенцијалне пословне сараднике.

  • заказивање B2B састанака

Када пронађете одговарајуће пословне сараднике, моћи ћете са њима да закажете састанак. Додатне састанке такође можете заказати, али имајте на уму да се састанци заказују по принципу first come – first served. Можете заказивати састанке, али такође се од вас може захтијевати састанак од стране других учесника.

Неколико дана прије конференције добићете Ваш распоред састанака.

Контакт за додатне информације 

Др Милош Милошевић, M. Sc. Mech. Eng Senior Scientific Researcher mmilosevic@mas.bg.ac.rs