Представљање издавачке дјелатности Универзитета у Источном Сарајеву на Mеђународном београдском сајму књига

Универзитет у Источном Сарајеву ове године, први пут, представља своју цјелокупну издавачку дјелатност на Међународном београдском сајму књига, који се 64. пут одржава у Београду, у периоду од 20. до 27. октобра.

Тим поводом, ректор Универзитета проф. др Милан Кулић данас је посјетио Међународни сајам књига у Београду истакнувши чињеницу да ће се Универзитет у Источном Сарајеву представити са око 170 наслова књига, уџбеника, монографија, часописа и зборника радова.

„Очекујемо да ће читалачка научна и стручна публика имати могућност да се увјери у квалитет издаваштва Универзитета у Источном Сарајеву”, рекао је ректор Кулић представницима медија у Београду.

Универзитет у Источном Сарајеву je своју издавачку дјелатност до сада редовно представљао на Међународном београдском сајму књига, на штанду Представништва Републике Српске у Србији.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић, данас је присуствовао и свечаном представљању репрезентативног наступа Републике Српске, на коме ће бити промовисан дио издавачке дјелатности Универзитета у Источном Сарајеву.

Министар просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић свечано је отворила репрезентативни наступ Републике Српске, који је у знаку 500 година Горажданске штампарије.

Овогодишњи сајам књига у Београду, који се одржава под слоганом „ПИСМО = ГЛАВА“, данас су посјетили  и проректор за науку, истраживање и развој УИС-а доц. др Јелена Крунић и проректор за људске и материјалне ресурсе УИС-а проф. др Срђан Лалић.