Predstavlјanje izdavačke djelatnosti Univerziteta u Istočnom Sarajevu na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Univerzitet u Istočnom Sarajevu ove godine, prvi put, predstavlјa svoju cjelokupnu izdavačku djelatnost na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji se 64. put održava u Beogradu, u periodu od 20. do 27. oktobra.

Tim povodom, rektor Univerziteta prof. dr Milan Kulić danas je posjetio Međunarodni sajam knjiga u Beogradu istaknuvši činjenicu da će se Univerzitet u Istočnom Sarajevu predstaviti sa oko 170 naslova knjiga, udžbenika, monografija, časopisa i zbornika radova.

 „Očekujemo da će čitalačka naučna i stručna publika imati mogućnost da se uvjeri u kvalitet izdavaštva Univerziteta u Istočnom Sarajevu”, rekao je rektor Kulić predstavnicima medija u Beogradu.

Univerzitet u Istočnom Sarajevu je svoju izdavačku djelatnost do sada redovno predstavlјao na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, na štandu Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Milan Kulić, danas je prisustvovao i svečanom predstavlјanju reprezentativnog nastupa Republike Srpske, na kome će biti promovisan dio izdavačke djelatnosti Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić svečano je otvorila reprezentativni nastup Republike Srpske, koji je u znaku 500 godina Goraždanske štamparije.

Ovogodišnji sajam knjiga u Beogradu, koji se održava pod sloganom „PISMO = GLAVA“, danas su posjetili  i prorektor za nauku, istraživanje i razvoj UIS-a doc. dr Jelena Krunić i prorektor za lјudske i materijalne resurse UIS-a prof. dr Srđan Lalić.