Позив на инфо дан ЕRASMUS+ CULTURWB пројекта

Универзитет у Источном Сарајеву (УИС) са задовољством позива заинтересоване да присуствују на CULTURWB инфо дан-у, који ће бити одржан 10. јула 2019. године у 14:00 часова у просторијама Ректората Универзитета.

CULTURWB инфо дан има за циљ да све заинтересоване стране упозна са циљевима, резултатима и важношћу CULTURWB пројекта. Универзитет у Источном Сарајеву је један од тринаест партнера који учествује у имплементацији пројекта CULTURWB чији је носилац Универзитет у Новом Саду Природно-математички факултет и који је финансиран кроз ЕRASMUS+ програм (Capacity Building in Higher Education – Key Action 2).

На инфо дану CULTURWB пројекта биће представљени:

  • Циљеви пројекта
  •  Досадашњи резултати пројекта и утицај на стручну и ширу јавност
  • Мастер програм
  • Цјеложивотно учење
  • CULTURWB мрежа

CULTURWB пројекат у фокус ставља културни туризам као посебну област туризма која се бави дубоким културолошким искуством појединца било на естетском, било на интелектуалном, емоционалном или психолошком нивоу.

На инфо дану биће најављен нови студијски програм другог циклуса студија „Управљање културним наслијеђем и културним туризмом“ који заједнички реализују Економски факултет Универзитета у Бањој Луци и Економски факултет Пале Универзитета у Источном Сарајеву.

Универзитет у Источном Сарајеву реализоваће програм цјеложивотног учења из области Културног туризма. Конкурс за упис на програм биће објављен у периоду август-октобар 2019.

Молимо вас да своје присуство потврдите најкасније до 9. јула до 12:00 часова и то путем мејла: dajana.vukojevic@ues.rs.ba

За више информација o CULTURWB пројекту посјетите: https://culturwb.pmf.uns.ac.rs/ или нас контактирајте путем телефона:
Ректорат Универзитета у Источном Сарајеву, Канцеларија за науку, истраживање и развој
+ 387 57 320 150

Прилог: Агенда