Poziv na info dan ERASMUS+ CULTURWB projekta

Univerzitet u Istočnom Sarajevu (UIS) sa zadovoljstvom poziva zainteresovane da prisustvuju na CULTURWB info dan-u, koji će biti održan 10. jula 2019. godine u 14:00 časova u prostorijama Rektorata Univerziteta.

CULTURWB info dan ima za cilj da sve zainteresovane strane upozna sa ciljevima, rezultatima i važnošću CULTURWB projekta. Univerzitet u Istočnom Sarajevu je jedan od trinaest partnera koji učestvuje u implementaciji projekta CULTURWB čiji je nosilac Univerzitet u Novom Sadu Prirodno-matematički fakultet i koji je finansiran kroz ERASMUS+ program (Capacity Building in Higher Education – Key Action 2).

Na info danu CULTURWB projekta biće predstavljeni:

  • Ciljevi projekta
  • Dosadašnji rezultati projekta i uticaj na stručnu i širu javnost
  • Master program
  • Cjeloživotno učenje
  • CULTURWB mreža

CULTURWB projekat u fokus stavlja kulturni turizam kao posebnu oblast turizma koja se bavi dubokim kulturološkim iskustvom pojedinca bilo na estetskom, bilo na intelektualnom, emocionalnom ili psihološkom nivou.

Na info danu biće najavljen novi studijski program drugog ciklusa studija „Upravljanje kulturnim naslijeđem i kulturnim turizmom“ koji zajednički realizuju Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci i Ekonomski fakultet Pale Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Univerzitet u Istočnom Sarajevu realizovaće program cjeloživotnog učenja iz oblasti Kulturnog turizma. Konkurs za upis na program biće objavljen u periodu avgust-oktobar 2019.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do 9. jula do 12:00 časova i to putem mejla: dajana.vukojevic@ues.rs.ba

Za više informacija o CULTURWB projektu posjetite: https://culturwb.pmf.uns.ac.rs/ ili nas kontaktirajte putem telefona:
Rektorat Univerziteta u Istočnom Sarajevu, Kancelarija za nauku, istraživanje i razvoj
+ 387 57 320 150

Prilog: Agenda