Старт / Вијести - Педагошки факултет / Промовисано 135 дипломираних студената Педагошког факултета Бијељина

Промовисано 135 дипломираних студената Педагошког факултета Бијељина

На Педагошком факултету Бијељина Универзитета у Источном Сарајеву (УИС) у петак, 7. јуна, одржана је свечана промоција дипломираних студената.

Дипломе је добило 135 студената, а међу њима су се неки истакли својим изузетним трудом и резултатима. На свечаности су уручени пригодни поклони студентима генерације Докић Јелени, Бјелици Дејани, Вуковић Неди, Перкановић Кристини и Максимовић Милани.

Педагошки факултет не би био то што јесте да нема несебичну подршку и сарадњу градова и општина из окружења и овом приликом Факултет им се на симболичан начин захвалио.

Осим представника академске заједнице, професора и сарадника Факултета свечаности су присуствовали ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Стево Пашалић, декани, продекани и представници других факултета Универзитета, представници јавних установа, као и представници средњих и основних школа и дјечијих вртића са којима Факултет има изузетну сарадњу.

У обраћању дипломантима, декан Педагошког факултета, проф. др Далибор Стевић честитао им је на упорности и залагању и пожелио да стечено знање успјешно примјењују у свом будућем раду.

Поред декана присутнима се обратио и ректор Универзитета у Источном Сарајеву, проф. др Стево Пашалић.

Поводом овог свечаног догађаја студенти и професори су приредили богат културно-умјетнички програм, у коме су учествовали чланови хора Педагошког факултета у Бијељини.

Након додјеле диплома услиједило је заједничко фотографисање, а затим и свечана вечера.