Promovisano 135 diplomiranih studenata Pedagoškog fakulteta Bijeljina

Na Pedagoškom fakultetu Bijeljina Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) u petak, 7. juna, održana je svečana promocija diplomiranih studenata.

Diplome je dobilo 135 studenata, a među njima su se neki istakli svojim izuzetnim trudom i rezultatima. Na svečanosti su uručeni prigodni pokloni studentima generacije Dokić Jeleni, Bjelici Dejani, Vuković Nedi, Perkanović Kristini i Maksimović Milani.

Pedagoški fakultet ne bi bio to što jeste da nema nesebičnu podršku i saradnju gradova i opština iz okruženja i ovom prilikom Fakultet im se na simboličan način zahvalio.

Osim predstavnika akademske zajednice, profesora i saradnika Fakulteta svečanosti su prisustvovali rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Stevo Pašalić, dekani, prodekani i predstavnici drugih fakulteta Univerziteta, predstavnici javnih ustanova, kao i predstavnici srednjih i osnovnih škola i dječijih vrtića sa kojima Fakultet ima izuzetnu saradnju.

U obraćanju diplomantima, dekan Pedagoškog fakulteta, prof. dr Dalibor Stević čestitao im je na upornosti i zalaganju i poželio da stečeno znanje uspješno primjenjuju u svom budućem radu.

Pored dekana prisutnima se obratio i rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu, prof. dr Stevo Pašalić.

Povodom ovog svečanog događaja studenti i profesori su priredili bogat kulturno-umjetnički program, u kome su učestvovali članovi hora Pedagoškog fakulteta u Bijeljini.

Nakon dodjele diploma uslijedilo je zajedničko fotografisanje, a zatim i svečana večera.