Одржан Дан отворених врата на Факултету пословне економије

Факултет пословне економије Бијељина Универзитета у Источном Сарајеву (УИС) у петак, 12. априла, угостио је више од 200 средњошколаца са подручја Града Бијељина, Јање, Зворника, Сребренице и Милића.

Средњошколци су имали прилику да се упознају са наставним кадром и просторијама Факултета пословне економије, а гостима је у уводном обраћању добродошлицу пожељела деканица Факултета, доц. др Весна Петровић.

Присутнима се испред Ректората Универзитета у Источном Сарајеву обратио проректор за људске и матреријалне ресурсе, проф. др Ненад Лалић. Испред Града Бијељине скупу се обратила Љубица Млађеновић, а испред Факултета пословне економије Бијељина проф. др Марко Маловић, затим, Ања Рајак, Раде Божић који су са присутнима подијелили своје искуство, те најбољи студент завршне године студија Кристина Копривица.

Мотивационо предавање будућим студентима одржао је проф. др Драгутин Мировић, дугогодишњи професор и један од оснивача нашег Факултета.

Специјални гост, који је звуцима хармонике дао посебан тон овом догађају, био је доц. др Љубо Шкиљевић.

Након завршеног програма на Факултету и послужења за ученике, средњошколци су имали прилику да посјете Етно село „Станишић“, и да обиђу наш град.

Порука коју је данас Факултет пословне економије Бијељина упутио будућим бруцошима била је:

ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ, БУДИТЕ ДИО НАШЕГ ТИМА, ОБОГАТИТЕ НАС СВОЈОМ ИНВЕНТИВНОШЋУ И КРЕАТИВНОШЋУ, А МИ ЋЕМО ВАМА УЗВРАТИТИ ЗНАЊЕМ И ОТВОРИТИ ВАМ ВРАТА КА УСПЈЕХУ.

ЧЕКАМО ВАС!