Održan Dan otvorenih vrata na Fakultetu poslovne ekonomije

Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) u petak, 12. aprila, ugostio je više od 200 srednjoškolaca sa područja Grada Bijeljina, Janje, Zvornika, Srebrenice i Milića.

Srednjoškolci su imali priliku da se upoznaju sa nastavnim kadrom i prostorijama Fakulteta poslovne ekonomije, a gostima je u uvodnom obraćanju dobrodošlicu poželjela dekanica Fakulteta, doc. dr Vesna Petrović.

Prisutnima se ispred Rektorata Univerziteta u Istočnom Sarajevu obratio prorektor za ljudske i matrerijalne resurse, prof. dr Nenad Lalić. Ispred Grada Bijeljine skupu se obratila Ljubica Mlađenović, a ispred Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina prof. dr Marko Malović, zatim, Anja Rajak, Rade Božić koji su sa prisutnima podijelili svoje iskustvo, te najbolji student završne godine studija Kristina Koprivica.

Motivaciono predavanje budućim studentima održao je prof. dr Dragutin Mirović, dugogodišnji profesor i jedan od osnivača našeg Fakulteta.

Specijalni gost, koji je zvucima harmonike dao poseban ton ovom događaju, bio je doc. dr Ljubo Škiljević.

Nakon završenog programa na Fakultetu i posluženja za učenike, srednjoškolci su imali priliku da posjete Etno selo „Stanišić“, i da obiđu naš grad.

Poruka koju je danas Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina uputio budućim brucošima bila je:

PRIDRUŽITE NAM SE, BUDITE DIO NAŠEG TIMA, OBOGATITE NAS SVOJOM INVENTIVNOŠĆU I KREATIVNOŠĆU, A MI ĆEMO VAMA UZVRATITI ZNANjEM I OTVORITI VAM VRATA KA USPJEHU.

ČEKAMO VAS!