Представници УИС-а учествовали на HERITAGE-CULTURWB конференцији одржаној у Грузији

У периоду од 2. до 6. априла у Тбилисију (Грузија) реализована је активност радног пакета 8 пројекта CULTURWB Erasmus+ inter-coaching (HERITAG project).

На Конференцији која је реализована на Georgian Technical University (GTU) представљени су резултати пројекта HERITAGE и резултати пројекта CULTURWB.

Присуствовање конференцији омогућило је конзорцијуму CULTURWB пројекта да се повеже са HERITAG пројектним партнерима конзорција, промовише реализоване активности и постигнуте резултате CULTURWB пројекта те истражи могућу међународну сарадњу за будуће пројекте. Искуство и знање стечено током inter-coachinga и завршне конференције HERITAG пројекта доприњело је додатној стимулацији за даљу имплеметацију CULTURWB пројекта.

Конзорцијум пројекта CULTURWB одржао је састанак у Тбилисију гдје се говорило о завршетку процеса лиценцирања новог студијског програма “Управљање културним насљедјем и културним туризмом”, питањима менаџмента, администрације и будућим обавезама које је неопходно реализовати.

Конференцији HERITAGE-CULTURWB пројекта и састанку конзорцијума CULTURWB испред Универзитета у Источном Сарајеву присуствовали су проф. др Бранислав Машић, доц. др Дајана Вукојевић и др Ненад Марковић.