Predstavnici UIS-a učestvovali na HERITAGE-CULTURWB konferenciji održanoj u Gruziji

U periodu od 2. do 6. aprila u Tbilisiju (Gruzija) realizovana je aktivnost radnog paketa 8 projekta CULTURWB Erasmus+ inter-coaching (HERITAG project).

Na Konferenciji koja je realizovana na Georgian Technical University (GTU) predstavljeni su rezultati projekta HERITAGE i rezultati projekta CULTURWB.

Prisustvovanje konferenciji omogućilo je konzorcijumu CULTURWB projekta da se poveže sa HERITAG projektnim partnerima konzorcija, promoviše realizovane aktivnosti i postignute rezultate CULTURWB projekta te istraži moguću međunarodnu saradnju za buduće projekte. Iskustvo i znanje stečeno tokom inter-coachinga i završne konferencije HERITAG projekta doprinjelo je dodatnoj stimulaciji za dalju implemetaciju CULTURWB projekta.

Konzorcijum projekta CULTURWB održao je sastanak u Tbilisiju gdje se govorilo o završetku procesa licenciranja novog studijskog programa “Upravljanje kulturnim nasljedjem i kulturnim turizmom”, pitanjima menadžmenta, administracije i budućim obavezama koje je neophodno realizovati.

Konferenciji HERITAGE-CULTURWB projekta i sastanku konzorcijuma CULTURWB ispred Univerziteta u Istočnom Sarajevu prisustvovali su prof. dr Branislav Mašić, doc. dr Dajana Vukojević i dr Nenad Marković.