Факултет пословне економије и Педагошки факултет обиљежили Светог Саву

Факултет пословне економије и Педагошки факултет Универзитета у Источном Сарајеву (УИС), обиљежили су данас у просторијама Центра за високо образовање у Бијељини крсну славу Светог Саву.

Обиљежавање Крсне Славе почело је у 11,00 часова, свечаном академијом којој су присуствовали садашњи ректор Универзитета у Источном Сарајеву, проф. др Стево Пашалић, будући ректор проф. др Бранко Крсмановић, као и професор емеритус др Митар Новаковић који је раније обављао функцију ректора, в. д. декана Факултета пословне економије Бијељина  доц. др Весна Петровић, декан Педагошког факултета проф. др Далибор Стевић, представници Универзитета, студенти, замјеник градоначелника Града Бијељина господин Драган Ђурђевић, као и многобројни пријатељи и драги гости, представници јавног и приватног сектора града Бијељине и шире.

Након свечане академије услиједило је ломљење славског колача и свечани ручак.

Домаћини су се захвалили свим запосленим, студентима и гостима што су својим присуством увеличали овај догађај истичући потребу да академска заједница истраје на путу Светосавља његујући све оне врлине које су свјетлост светосавског пута.