Сајам француских универзитета 7. новембра у Сарајеву

Француска амбасада и Campus France у Босни и Херцеговини по пети пут организују Сајам француских универзитета који ће бити одржан у сриједу, 7. новембра, од 10 до 15 часова на Филозофском факултету Универзитета у Сарајеву.

Сајам је прилика да студенти упознају бројне француске универзитете, студирање на француском и енглеском језику у свим областима и могућности финансирања и студија.

На овогодишњем сајму представиће се: Sciences Po, Université de Poitiers, Université d’Artois, Државни институт за примјењене науке Rouen Université Claude Bernard Lyon 1, Teхнолошки факултет Compiègne, CESI Инжињерска школа, Epitech Balkans, ESC Troyes висока школа, ESFAM франфона школа за администрацију и менаџмент, MGEL студентско осигурање, Ambassade de France en Bosnie-Herzégovine / Француска амбасада у БиХ, Campus France Bosnie-Herzegovine, Institut français de Bosnie-Herzégovine/ Француски институт у БиХ.

Током сајма француских универзитета уједно ће бити отворен конкурс за стипендије Владе Француске за академску 2019/20. годину на који се могу пријавити студенти са свих универзитета у БиХ.