ФПМ Требиње организовао хуманитарни турнир

Факултет за производњу и менаџмент Требиње у суботу, 21. априла, организовао је хуманитарни спортски турнир за помоћ у лијечењу Требињца Данијела Пудара – Џаје.

Декан ФПМ Требиње проф. др Душан Јокановић истако је да су, по други пут, у сарадњи са Удружењем студената Факултета одлучили да организују хуманитарни турнир за овог Требињца коме је неопходан новац за наставак лијечења.

„Студенти нашег Факултета показали су нешто што би сви требали да имамо – висок степен друштвене одговорности за поглед у оне које имају животне проблеме и надамо се да смо нашем суграђанину Данијелу Пудару – Џаји на овај начин пружили моралну и материјалну подршку“, рекао је декан Јокановић.

Учесницима турнира обратила се и сестра повријеђеног Требињца Данијела, која се захвалила организатору.

„Данијел је тренутно у Дубровнику на рехабилитацији и шаље пуно поздрава и захваљује се свим ученицима турнира што су увијек уз њега“, поручила је Данијела.

На турниру, организованом на теренима ФПМ Требиње, учествовало је 53 екипе из Требиња и других источнохерцеговачких градова, које су се такмичиле у мушкој и женској категорији у неколико спортова: мали фудбал, баскет и одбојка.

Након одиграних мечева, додијељене су дипломе најбољим екипама, као и захвалнице свим пријављеним тимовима.