Почело извођење наставе на курсевима цјеложивотног учења у оквиру пројекта CULTURWB

На Економском факултету Пале Универзитета у Источном Сарајеву почело је извођење наставе на курсевима Програма цјеложивотног учења у овиру пројекта CULTURWB (Jачање капацитета за промјене у туризму на Западном Балкану – изградња компетенција за менаџмент баштина и културног туризма).

Циљ одржавања ових курсева јесте да се развију компетенције људи који се баве областима културног туризма. Акценат је на томе како развити вјештине, знања и способности у области насљеђа и управљања културним туризмом.

Предавачи на курсевима су проф. др Бранислав Машић, проф. др Младен Ребић, доц. др Драган Војиновић, др Дајана Вукојевић , мр Ненад Марковић и мр Немања Шаренац.

На линку испод можете преузети распоред извођења наставе у децембру на курсевима Програма цјеложивотног учења у овиру пројекта CULTURWB:

Распоред извођења наставе

Сви кандидати ће током јануара бити обавијештени о терминима за преузимање цертификата о учешћу на курсевима.

Пројекат „CULTURWB“ један је од Еразмус + пројекта, осмишљен у оквиру сарадње ЕУ и земаља региона, који има за циљ јачање способности у високом образовању. „CULTURWB” у фокус ставља културни туризам као посебну област туризма која се бави дубоким културолошким искуством појединца било на естетском, интелектуалном, емоционалном или психолошком нивоу.