Осми сајам стипендија 19. октобра у Сарајеву

Осми сајам стипендија у организацији Универзитета у Сарајеву одржаће се 19. октобра на Машинском факултету (Вилсоново шеталиште 9) од 10 до 16 часова.

Сајам стипендија представља прилику за студенте из БиХ да на једном мјесту добију све информације о могућностима студирања у иностранству.

Као и досад, сви учесници ће имати прилику да на свом штанду представе информације о стипендијама, праксама, конференцијама и остале појединости које би биле интересантне за посјетиоце сајма.

Учешће на овом сајму се не наплаћује.

Пријава се врши онлајн путем ONLINE LINK-a, а рок за пријаву је 13. октобар 2017. године до 15.00 часова.

Препознајући важност мобилности студената, наставника и сарадника кроз партнерске универзитете у Европи, али и шире, Универзитет у Сарајеву је више година организатор Сајма стипендија – јединствене манифестације ове врсте у Босни и Херцеговини чији је циљ да окупи све институције које додјељују и/или администрирају стипендије.

Сајам окупља и институције које додјељују друге врсте финансијске подршке за студирање у БиХ и иностранству, те им омогућава представљање њихових програма стипендирања и финансијске подршке.

Организатори Осмог сајма стипендија позивају све заинтересоване да 19. октобра посјете Машински факултет Универзитета у Сарајеву и информишу се о доступности стипендија и различитим финансијским облицима подршке у БиХ.