Обиљежена крсна слава Свети Сава у Центру за високо образовање у Бијељини

Факултет пословне економије и Педагошки факултет Универзитета у Источном Сарајеву обиљежили су данас крсну славу, Светог Саву, у просторијама Центра за високо образовање у Бијељини.

Светој литургији, ломљењу славског колача и свечаној академији поводом крсне славе присуствовали су ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Радослав Грујић, проректор за материјалне и људске ресурсе проф. др Бранко Крсмановић, те бројни гости из привредног живота Града Бијељина.

Присутним гостима обратили су се декан Педагошког факултета проф. др Далибор Стевић и декан Факултета пословне економије проф. др Миладин Јовичић изразивши задовољство постигнутим успјехом, уз поруку да је образовање кључно за развој и напредак друштва.

Свечаност, у Центру за високо образовање у Бијељини, употпунио је хор „Србадија“ под диригентском палицом проф. др Десанке Тракиловић.

Просвјетни радници, ученици и студенти широм Републике Српске данас су обиљежили Савиндан у част Светог Саве, утемељивача образовања и првог српског архиепископа.