Четврти позив за подношење пријава за EUROWEB+ програм

Четврти позив за подношење пријава за EUROWEB+ програм отворен је до 21. јануара 2017. године, a биће додијељена 21 стипендија за студенте додипломског студија и 21 стипендија за мастер мобилност.

Мобилност, у периоду од 6 до 10 мјесеци, почеће у зимском семестру 2017. или у љетном семестру 2018. године. Такође, на располагању ће бити и ограничен број стипендија за докторске и постдокторске студије.

EUROWEB+ је програм  стипендија Европске комисије за студенте на додипломским, мастер, докторским или постдокторским студијама, као и за академско и административно особље универзитета.

EUROWEB+ програм стипендија је отворен за држављане из одређених земаља ЕУ и западног Балкана који желе да студирају или раде у једној од партнерских институција.

Више информација о томе ко може аплицирати можете пронаћи на: http://www.mrtc.mdh.se/eurowebplus/index.php?choice=application.

Циљ EUROWEB + пројекта је стварање партнерства у истраживању и образовању које ће ојачати везе између ЕУ и западног Балкана.

Аплицира се искључиво онлајн на: http://www.mrtc.mdh.se/eurowebplus/application/applicant/.

Више информација о програму и областима на које се може аплицирати пронађите на адреси: http://www.mrtc.mdh.se/eurowebplus/.