Плакета ФПМ Требиње биће додјељена Минстарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију РС

Факултет за производњу и менаџмент Требиње 16. децембра ће прославити крсну славу, Преподобног Јована Дамаскина. Том приликом, на свечаности ће бити додјељена признања заслужним институцијама и грађанима.

Овогодишњи добитник највећег признања  – Плакете Факултета је Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске. Наиме, у току је реализација „Пројекта енергетске ефикасности“ које Министарство изводи на два павиљона, међу којима је Факултет за производњу и менаџмент, Студентски дом и Академија ликовних умјетности.

Плакета коју овај Факултет додјељује знак је захвалности Министарству које је показало друштвену одговорност за развој Факултета и Града Требиња, као истинског центра високог образовања.

Осим овог признања, научно-наставно вијеће Факултета додјељује захвалнице и то: Радовић Спасоју, директору Студентског центра Требиње; Машинском факултету Универзитета у Источном Сарајеву; Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву.

Деканову награду, која се додјељује најуспјешнијем студенту, ове године добиће Срђан Сукновић, студент студијског програма Индустријско инжењерство за енергетику.

На свечаности ће бити промовисани дипломирани студенати и магистри.