Старт / Вијести - Економски факултет - Брчко / У организацији Економског факултета Брчко отворен 15. Међународни сајам привреде

У организацији Економског факултета Брчко отворен 15. Међународни сајам привреде

У организацији Економског факултета Брчко јуче је отворен 15. Међународни сајам привреде „Брчко 2016“, на којем ће учестовати више од 150 излагача из Босне и Херцеговине и земаља региона.

Декан Економског факултета Брчко, Универзитета у Источном Сарајеву, Срђан Лалић на отварању манифестације изјавио је да ће Брчко постати мјесто инвестирања и унапређивања привредног амбијента, а да ће Економски факултет бити сервис тих активности.

У оквиру Сајма биће организован и округли сто на којем ће учествовати представници Економског факултета и привредници из Брчко дистрикта и региона.

Сајам под мотом „Поглед у будућност“ одржава се у просторијама бивше државне фабрике „Пирометал“, гдје ће на око 2.000 метара квадратних своје производе, између осталих, излагати и реномиране свјетске фирме попут „Опела“, „Мерцедеса“ и „Фолксвагена“.

Овогодишњи сајам привреде „Брчко 2016“ одржава се под покровитељством Владе Брчко дистрикта и трајаће до суботе 26. новембра.