Старт / Обавјештења - Универзитет / Конкурси / Први позив за достављање пројектних приједлога у оквиру Програма прекограничне сарадње БиХ-Црна Гора 2014 – 2020

Први позив за достављање пројектних приједлога у оквиру Програма прекограничне сарадње БиХ-Црна Гора 2014 – 2020

Први позив за достављање пројектних приједлога у оквиру Програма прекограничне сарадње БиХ-Црна Гора  2014 – 2020.  отворен до 2. децембра 2016. године.

Програм има за циљ успостављање одрживог развоја у прекограничном подручју између БиХ и Црне Горе, који ће бити промовисан путем спровођења заједничких пројеката на основу ефикасне употребе упоредних предности програмског подручја.

Све информације о програму и начину аплицирања можете пронаћи на сљедећој интернет страници http://www.cbc.bih-mne.org/index.php?type=1&a=novosti&id=172.

С обзиром на то да се пројекти подносе посредством електронске платформе (е-MS), у циљу прикупљања информација и унапређења учешћа апликаната из Републике Српске у програмима Европске уније, молимо апликанте из Републике Српске да обавијесте Министарство за економске односе и регионалну сарадњу (r.rosic@meoi.vladars.net  d.telic@meoi.vladars.net) о кандидовању за средства Програма прекограничне сарадње БиХ-Црна Гора  2014 – 2020.