“Акордеон арт”-пријем за чланове жирија

У просторијама ректората Универзитета у Источном Сарајеву уприличен је пријем за чланове жирија VII интернационалног фестивала хармонике “Акордеон арт”.

Декан Музичке академије Универзитета у Источном Сарајеву Дражан Косорић, представио је појединачно чланове овогодишњег жирија након чега су услиједиле ријечи добродошлице.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Радослав Грујић поздравио је присутне, зажелио им добродошлицу и захвалио на њиховом учешћу. Грујић је подсјетио да су овакви сусрети уочи самог почетка Фестивала традиционални и да је то начин да се руководство Универзитета упозна са члановима жирија.

Проректор за студентска питања, културу, умјетност и спорт Универзитета у Источном Сарајеву
Сандра Ивановић поздравила је уважене госте и изразила наду да ће се осјећати пријатно и да ће долазити и у наредним годинама. Ивановићева се осврнула на такмичарски дио, али и на умјетнички и подсјетила на концертне активности током трајања Фестивала.

Проректори Универзитета у Источном Сарајеву Ранко Божичковић и Дејан Бокоњић, нагласили су значај фестивала за Универзитет и пожелили гостима да понесу најљепше утиске како би се враћали и наредних година.