Промоција 80 дипломаца, 21 мастера и 4 магистра наука

У петак, 20. маја, у великом амфитеатру Економског факултета биће одржана свечана промоција дипломаца, мастера и магистара наука Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

На свечаности, која је заказана за 11 часова, биће промовисано 10 професора српског језика и књижевности, 10 професора енглеског језика и књижевности, 7 професора историје, 9 дипломираних педагога, 4 дипломирана компаративиста и библиотекара, 2 професора филозофије, дипломирани социолог, 5 професора географије, 9 дипломираних психолога, професор математике и рачунарства, 14 дипломираних новинара, 11 професора разредне наставе, 3 професора математике и физике, професор њемачког језика и књижевности, 2 професора руског и српског језика и књижевности и професор кинеског и енглеског језика и књижевности.

Дипломе ће бити уручене за четири магистра наука и 21 мастера.

Пригодне награде биће уручене и најбољим студентима: Милици Драгаш која је студије математике и физике окончала са просјечном оцјеном 9,66, професору историје Зорици Мићић са просјеком оцјена 9,57 и Наташи Лаловић која је нан Студијском програму руски и српски језик и књижевности дипломирала са просјеком 9,25.

Моле се студенти да, у складу са обавјештењем које су већ добили, дођу до 10,30 часова како би се на вријеме смјестили.

Списак

WEB Редакција УИС