Основана Алумни асоцијација Факултета пословне економије

На Факултету пословне економије Универзитета у Источном Сарајеву 4. октобар остаће запамћен као дан када је основана Алумни асоцијација овог Факултета. У лијепој атмосфери, међу свршеним студентима и асистентима, а уз подршку декана и продекана, Оснивачка скупштина је изабрала органе управљања и усвојила Правилник о раду.

Основни циљ оснивања Алумни асоцијације јесте јачање везе између Факултета пословне економије у Бијељини и студената након завршетка студија, као и међусобна сарадња бивших студената, прикупљање повратних информација у циљу унапређења рада Факултета и развоја високог образовања и економске струке.

Оснивање Алумни асоцијације изазвало је позитивне реакције бивших студената. Већ на првом састанку чули су се многи креативни и корисни приједлози, те се очекује да ће Асоцијација у кратком року окупити много свршених студената Факултета пословне економије (односно ранијег Факултета спољне трговине и Више школе за спољну трговину), како из БиХ, тако и цијелог свијета.

Сви који желе да постану чланови Алумни асоцијације треба да попуне једноставан упитник и доставе га на адресу: alumni@fpe.unssa.rs.ba.

Упитник се може преузети овдје: http://www.fpe.unssa.rs.ba/alumni/prijava.docx.