Златна плакета Града Источно Сарајево додјељена ректору Грујићу, Сребрна плакета декану Музичке академије мр Косорићу

Поводом крсне славе Града Источно Сарајево, Светог Петра Сарајевског Зимоњића, данас је служена света литургија у храму у Војковићима, а најзласлужнији појединци и колективи, на организованој свечаности, добили су признања и захвалнице за допринос промоцији Сарајевско-романијске регије.

Запаженим резултатима и реализацијом бројних пројеката у сарадњи са општинским и градским властима, Универзитет у Источном Сарајеву један је од највећих промотера града. Златну плакету Града Источно Сарајево добио је ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Радослав Грујић, за изузетан допринос у развоју Универзитета у Источном Сарајеву и Града Источно Сарајево.

Награду је у име ректора Грујића преузела проф. мр Сандра Ивановић, проректор за студентска питања, културу, умјетност и спорт.

Сребрне плакете додијељене су  декану Музичке академије Универзитета у Источном Сарајеву мр Дражану Косорићу и новинару РТРС Сњежану Лаловићу, а уручено је и шест захвалница Града.

Свечаности су присуствовали представници општина које су у саставу Града Источно Сарајево, градске управе, амбасадор Србије у Босни и Херцеговини Станимир Вукичевић , те бројне личности из нашег јавног, политичког и културног  живота.