Лиценциран други циклус студијског програма Индустријско инжењерство за енергетику

Након што је прије четири године лиценциран и почео са радом први циклус студијског програма Индустријско инжењерство за енергетику, Факултет за производњу и менаџмент добио је лиценцу од Министарства просвјете и културе Републике Српске за извођење и другог, односно мастер циклуса на поменутом студијском програму. На овај начин, студенти који заврше први циклус студијског програма Индустрисјко инжењерство за енергетику, али и сви они који су завршили сродне факултете, могу наставити своје школовање и усавршавање ФПМ-у.

Звање које се стиче завршетком наведеног студијског програма је Мастер индустријског инжењерства за енергетику – 300 ECTS бодова.

Уколико се стекну формални услови, Факултет ће већ од јесени вршити упис студената на овај студијски програм о чему ће више информација бити диступно од почетка септембра на бројевима телефона +387 59 240 654 и +387 59 490 654.

Напомињемо, на Факултету за производњу и менаџмент осим студијског програма Индустријско инжењерство за енергетику, постоји и први и други циклус студијског програма Индустријски менаџмент, који се на овом Факултету успјешно изводи сада већ преко двије деценије.