Презентоване опасности од злоупотребе Интернета

У амфитеатру Факултета за производњу и менаџмент данас је одржано предавање на тему “Злоуотреба Интернета и друштвених мрежа – facebook”.

Велики број студената, професора и ученика из основних и средњих школа из Требиња имали су прилику да се информишу о опасностима које са собом доносе друштвене мреже и употреба Интернета у негативном контексту. Предавање је одржао професор Александар Миладиновић са Полицијске академије из Бања Луке.

Предавање је организовано у склопу активности које МУП Републике Српске заједно са Министарством просвјете и културе већ неколико година уназад спроводи са циљем превенције разних негативности које доносе друштвене мреже.

Осим термина у 11.00 часова, планирано је да професор Миладиновић одржи још једно предавање у послеподневном термину, данас у 17.00 часова у амфитеатру Факултета.

Позивају се сви заинтересовани грађани, родитељи, ученици и студенти да присуствују предавању и на тај начин стекну спознају о опасностима које вребају са интернета и друштвених мрежа.