Дводневни семинар у оквиру пројекта „Rе@WBC“ на Универзитету у Источном Сарајеву

Универзитет у Источном Сарајеву, у оквиру пројекта „Rе@WBC“, организује тренинг – семинар за младе истраживаче 15. и 16. септембра 2017. године.

Семинаром ће бити обухваћена предавања и радионице о темама: управљање пројектима, писање приједлога истраживачких пројеката, интеркултурална комуникација, етика у истраживању и предузетништво.

Планирано је учешће истраживача са Универзитета Црнe Горе, Универзитета у Сарајеву и Универзитета у Источном Сарајеву. Предавачи су истакнути професори Универзитета у Ковентрију (University of Coventry) проф. Peter Harrison и  Универзитета у Лијежу (University of Liege) проф. Isabelle Halleux.

Циљ организовања дводневног семинара је унапређење вјештина младих истраживача универзитета у региону у вези са планирањем и спровођењем истраживања, учешћем у истраживачким пројектима те основама предузетништва.

Семинар је организован у оквиру Еразмус+ пројекта „Re@WBC“ – Јачање истраживачког потенцијала у високом образовању за напредан развој региона Западног Балкана (Enhancement of HE research potential contributing to further growth of the WB region).

Радни језик семинара је енглески.

Agenda_UES