FPM Trebinje organizovao humanitarni turnir

Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje  u subotu, 21. aprila, organizovao je humanitarni sportski turnir za pomoć u liječenju  Trebinjca Danijela Pudara – Džaje.

Dekan FPM Trebinje prof. dr Dušan Jokanović istako je da su, po drugi put, u saradnji sa Udruženjem studenata Fakulteta odlučili da organizuju humanitarni turnir za ovog Trebinjca kome je neophodan novac za nastavak liječenja.

„Studenti našeg Fakulteta pokazali su nešto što bi svi trebali da imamo – visok stepen društvene odgovornosti za pogled u one koje imaju životne probleme i nadamo se da smo našem sugrađaninu Danijelu Pudaru – Džaji na ovaj način pružili moralnu i materijalnu podršku“, rekao je dekan Jokanović.

Učesnicima turnira obratila se i sestra povrijeđenog Trebinjca Danijela, koja se zahvalila organizatoru.

„Danijel je trenutno u Dubrovniku na rehabilitaciji i šalјe puno pozdrava i zahvalјuje se svim učenicima turnira što su uvijek uz njega“, poručila je Danijela.

Na turniru, organizovanom na terenima FPM Trebinje,  učestvovalo je 53 ekipe iz Trebinja i drugih istočnohercegovačkih gradova, koje su se takmičile u muškoj i ženskoj kategoriji u nekoliko sportova: mali fudbal, basket i odbojka.

Nakon odigranih mečeva, dodijelјene su diplome najbolјim ekipama, kao i zahvalnice svim prijavlјenim timovima.