ERAZMUS+ KA1 Univerzitet u Vigu (Universidade de Vigo), Španija

Erazmus+ KA1 program za razmjenu nastavnog osoblјa sa Univerzitetom u Vigu otvoren je za prijave.

Na raspolaganju je 5 razmjena za nastavno osoblјe (trajanje razmjene 1 sedmica) u periodu od 16.4.2018. do 20.4.2018. i periodu od 23.4.2018. do 27.4.2018. godine.

Iako je period za razmjene relativno blizu, informaciju od kolega iz Viga dobili samo 22.3.2018. godine. Zato molimo svo zainteresovano nastavno osoblјe da se blagovremeno prijavi u skladu sa Pravilnikom o međunarodnoj razmjeni nastavnog i administrativnog osoblјa i studenata Univerziteta u Istočnom Sarajevu (član 17. http://www.ues.rs.ba/wp-content/uploads/2018/01/Pravilnik-o-medjunarodnoj-razmjeni.pdf) na svojoj organizacionoj jedinici, te po odobrenju Nastavno-naučnog vijeća dostave potvrdu Kancelariji za međunarodnu saradnju Univerziteta, koja će, u saradnji sa kandidatom, odraditi administrativni dio prijave prema inostranom partneru.

Budući da oblasti za razmjenu podrazumijeva bilo koju oblast, u razmjenu može biti uklјučeno nastavn oosoblјe sa više fakulteta. Molimo zainteresovano nastavno osoblјe da se putem prijavnog obrasca www.ues.rs.ba/wp-content/uploads/2018/01/medjunarodna-prijava.doc javi Kancelariji za međunarodnu saradnju da bismo mogli imati uvid u broj zaintersovanih kandidata, zbog ograničenog broja razmjena.

Takođe, potrebno je imati na umu da je predloženi termin za razmjene relativno blizu i da je potrebno pravovremeno odraditi prijave. Obaveza nastavnog osoblјa u razmjeni je održati minimalno 8 časova nastave.

Za sve informacije, molimo zainteresovane kandidate da kontaktiraju službenike Kancelarije za međunarodnu saradnju na iroffice@ues.rs.ba ili nina.licina.ues@gmail.com, odnosno na telefon 057 320 330