Profesori i studenti Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje uručili poklone udruženju „Sunce nam je zajedničko“

Predstavnici Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje i Udruženja studenata Fakulteta sproveli su akciju prikuplјanja novčanih sredstava kako bi obezbijedili poklone članovima udruženja „Sunce nam je zajedničko“ pred predstojeće praznike.

Profesori i studenti FPM posjetili su prostorije udruženja „Sunce nam je zajedničko“, gdje su uz pjesmu, igru i muziku proveli nezaboravno vrijeme i uručili poklone članovima ovog udruženja, još jednom se uvjerivši da nečije malo nekome znači mnogo.

Sa želјom da doprinesu proslavi Svetog Nikole, zaštitnika djece, Božića i Nove godine, zaposleni i studenti FPM su još jednom pokazali visok nivo društvene odgovornosti i humanosti odazvavši se ovoj akciji pred predstojeći period prazničnog darivanja.

Udruženje roditelјa djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ je udruženje građana osnovano radi stvaranja i unapređenja uslova za pružanje svih vrsta pomoći djeci i omladini sa posebnim potrebama.

Misija Uduženja je da, kroz partnerski odnos roditelјa i stručnjaka, pomaže djeci i omladini sa posebnim potrebama da razviju svoje potencijale s cilјem lakšeg i bržeg uklјučivanja u život zajednice.