Dogovorena saradnja između JPŠ Šume Republike Srpske i Studijskog programa Šumarstvo u Vlasenici

U prostorijama Studijskog programa Šumarstvo u Vlasenici, u okviru Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, danas je održan radni sastanak na temu: Mogućnosti odrađivanja pripravničkog staža za diplomirane inženjere šumarstva, kao i stručnog usavršavanja za studente završnih godina prvog ciklusa studija u JPŠ Šume Republike Srpske.

Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima da se dio ili cjelokupan pripravnički staž, odnosno stručno usavršavnje, odradi u Istraživačko-razvojnom i projektnom centru Banja Luka.

Dogovoreno je da saradnja između Studijskog programa Šumarstvo u Vlasenici i Istraživačko-razvojnog i projektnog centra Banja Luka bude kontinuirana i da se studentima svih budućih generacija daju jednake pogodnosti.

U ime Univerziteta u Istočnom Sarajevu sastanku su prisustvovali dekan Poljoprivrednog fakulteta prof. dr Vesna Milić, prorektor za međunarodnu saradnju i osiguranje kvaliteta doc. dr Marko Gutalj, kao i nastavnici i saradnici sa Studijskog programa Šumarstvo.

Predstavnik JPŠ Šume Republike Srpske, odnosno Istraživačko-razvojnog i projektnog centra Banja Luka, na radnom sastanku bio je direktor ove organizacione jedinice dr Goran Jović.

Sastanak je održan pred auditorijumom kojeg su sačinjavali diplomirani inženjeri šumarstva i studenti završnih godina prvog ciklusa studija sa Studijskog programa Šumarstvo.