Raspisan Konkurs za sufinansiranje programa unapređenja infrastrukture i nabavke opreme

Ministarstvo nauke i tehnologije raspisalo je Konkurs za sufinansiranje programa unapređenja infrastrukture i nabavke opreme neophodne za naučnoistraživački rad u 2018. godini vrijedan 100.000 KM.

Troškovi projekta moraju biti usklađeni sa planiranim sredstvima Ministarstva nauke i tehnologije i ne smiju prelaziti iznos od 10.000 KM. Prijave na konkurs čiji iznos traženih sredstava bude veći od 10.000,00 KM neće biti razmatrane.

Obrazac za prijavu na konkurs može se preuzeti na veb portalu Vlade Republike Srpske www.vladars.net (na stranici Ministarstva nauke i tehnologije), kao i u Ministarstvu, u Resoru nauke, Trg Republike Srpske br. 1, Banja Luka, lamela B, treći sprat, kancelarija broj 8.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu:

Ministarstvo nauke i tehnologije, Trg Republike Srpske br. 1, 78000 Banja Luka, sa obaveznom naznakom „Prijava na konkurs za sufinansiranje Programa unapređenja infrastrukture i nabavke opreme neophodne za naučnoistraživački rad”.

Rok za podnošenje prijava na konkurs za sufinansiranje Programa unapređenja infrastrukture i nabavke opreme neophodne za naučnoistraživački rad je 17.12.2018. godine.