V.d. rektora UIS-a sa saradnicima posjetio Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje

Vršilac dužnosti rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Stevo Pašalić, sa saradnicima, posjetio je Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje, gdje je izrazio snažnu podršku razvoju Fakulteta kao organizacione jedinice integrisanog Univerziteta.

Na radnom sastanku, održanom 9. februara, razgovaralo se o unapređenju naučno-istraživačkog rada i mogućnostima učešća Fakulteta u međunarodnim projektima kao što su Horizont 2020 i Erasmus.

Učesnici sastanka su obišli laboratorije Fakulteta i sagledali mogućnosti iskoristivosti laboratorijske opreme u pogledu saradnje sa privredom i aplikacije na naučno-istraživačke programe i projekte.

Osim v.d. rektora Pašalića, Fakultet za proizvodnju i menadžment su posjetili i prorektor za studentska pitanja, kulturu, umjetnost i sport prof. mr Sandra Ivanović, v.d. prorektora za nastavu doc. dr Vera Ćevriz-Nišić, v.d. prorektora za nauku, istraživanje i razvoj doc. dr Siniša Berjan i v.d. prorektora za ljudske i materijalne resurse prof. dr Nenad Lalić.

Domaćini radnog sastanka bili su dekan prof. dr Dušan Jokanović, prodekan za nastavu prof. dr Obrad Spaić, prodekan za naučno-istraživački rad doc. dr Mirjana Miljanović i član senata Univerziteta doc. dr LJerka Jeftić.