Pripremna nastava iz matematike na Filozofskom fakultetu Pale

Katedra za matematiku Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizuje pripreme za polaganje prijemnog ispita iz matematike, u prvom upisnom roku, na studijskim programima: Matematika i računarstvo i Matematika i fizika.

Pripreme će početi 25. juna u 10 časova i trajaće četiri dana, tj. do 28. juna. Svakog dana će biti održano pet časova nastave, ukupno 20 časova. Ukupna cijena za prisustvo u pripremama je 100 KM.

Na pripremama će se raditi zadaci iz oblasti koje su predviđene kao potrebno gradivo za polaganje prijemnog ispita, koji će biti održan 29. juna. Pripreme će držati doc. dr Vladimir Vladičić i mr Ognjen Papaz.

Nikakva prijava nije potrebna, dovolјno je pojaviti se u holu Filozofskog fakultete 25. juna u 10 časova. Literatura predviđena za prijemni ispit može se nabaviti u skriptarnici Filozofskog fakulteta svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Dodatne informacije u vezi sa pripremama možete dobiti preko i-mejl adresa: vladimir.vladicic@ffuis.edu.ba i ognjen.papaz@ffuis.edu.ba.