UIS suorganizator internacionalne konferencije „Information Systems and Communication Technologies in the Modern Educational Process“

Univerzitet u Istočnom Sarajevu suoorganizator je četvrte internacionalne naučne i praktične konferencije „Information Systems and Communication Technologies in the Modern Educational Process“ koja se održala putem onlajn platforme od 26. do 28. novembra. Glavni organizator je dugogodišnji partner našeg Univerziteta Permski državni agrarni univerzitet.

Ceremoniji otvaranja prisustvovao je i rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Milan Kulić koji je pozdravio učesnike i poželio im uspješnu i produktivnu diskusiju.

U plenarnom dijelu konferencije prorektor za međunarodnu saradnju i osiguranje kvaliteta doc. dr Marko Gutalј, u saradnji sa kolegama sa Pedagoškog fakulteta iz Bijelјine, izložio je iskustva učenja na dalјinu u vrijeme pandemije korona virusa na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu

Iako je ovogodišnja konferencija održana u onlajn formatu privukla je veliki broj učesnika iz različitih zemalјa svijeta.