Nastavljene promotivne aktivnosti Filozofskog fakulteta

Predstavnici Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu održali su niz predavanja u nekoliko opština u Republici Srpskoj, koje za cilj imaju što bolju promociju fakulteta.

U okviru promotivnih aktivnosti posjećene su četiri srednje škole i tom prilikom budućim brucošima predstavljeni su studijski programi koji postoje na fakultetu kao i prednosti studiranja na ovom fakultetu.

Istaknuto je da Filozofski fakultet ima ostvarenu međunarodnu saradnju sa niz različitih fakulteta u inostranstvu, čime se omogućava svim budućim studentima da tokom studiranja borave na nekom od stranih univerziteta i fakulteta.

Osim toga, najavljeno je da će Filozofski fakultet početkom marta 2019. godine organizovati Dan otvorenih vrata fakulteta, što je svakako jedna u nizu aktivnosti koje ovaj fakultet sprovodi u cilju povećanja vidljivosti ove institucije među srednjoškolcima u Republici Srpskoj.

Osim toga, ove aktivnosti govore o opredjeljenosti Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu da svim svojim budućim studentima pruži što kvalitetnije uslove za rad i razvoj.

Promocije su održane u srednjim školama „Petar Petrović Njegoš“ (Šekovići), „Milorad Vlačić“ (Vlasenica), „Milutin Milanković“ (Milići) kao i u Srednjoškolskom centru Srebrenica u Srebrenici.