Фонд „Др Милан Јелић“ – прелиминарна ранг-листа студената II и III циклуса студија по другом конкурсу за академску 2016/2017. годину

На други конкурс Министарства науке и технологије Републике Српске, Фонда „Др Милан Јелић”, за додјелу стипендија редовним студентима другог и трећег циклуса студија  на универзитетима у Републици Српској и универзитетима у иностранству за академску 2016/2017. годину пристигло је укупно 34 пријаве од чега је 30 пријавa најуспјешнијих студената задовољило услове прописане конкурсом.

Студентима другог циклуса студија на домаћим и иностраним универзитетима биће додијељено седам годишњих стипендија у износу од по 5.000 КМ, док ће студентима трећег циклуса студија бити додијељено пет годишњих стипендија у износу од по 10.000 КМ за текућу академску годину.

Прелиминарну ранг-листу студената другог и трећег циклуса студија у PDF формату можете преузети овдје.

Сви студенти који су конкурисали за додјелу стипендије имају право приговора Комисији на прелиминарну ранг-листу до 10. јула 2017. године.

Приговори се могу поднијети путем имејл адресе Фонда: fondmilanjelic@mnk.vladars.net или путем поште на адресу: Трг Републике Српске бр. 1, 78 000 Бања Лука. Детаљније информације можете добити путем наведене имејl адресе, као и на контакт телефон: 051/338-731.