CULTURWB info dan na Ekonomskom fakultetu Pale

Univerzitet u Istočnom Sarajevu organizuje CULTURWB info dan koji će se održati 9. novembra 2017. godine u 14.00 časova na Ekonomskom fakultetu Pale.

CULTURWB info dan ima za cilj da sve zainteresovane strane upozna sa ciljevima, rezultatima i važnošću CULTURWB projekta.

Univerzitet u Istočnom Sarajevu je jedan od trinaest partnera koji učestvuje u implementaciji projekta CULTURWB čiji je nosilac Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet i koji je finsiran kroz ERAZMUS+ program (Capacity Building in Higher Education – Key Action 2).

U okviru info dana CULTURWB projekta biće predstavljeni:

  • ciljevi projekta
  • dosadašnjii rezultati projekta i uticaj na stručnu i širu javnost
  • master kursevi i kursevi celoživotnog učenja koji će se razviti kroz projekat
  • diseminacija rezultata projekta (veb sajt, FB) i način kako da budete dio ovog procesa

Tim Univerziteta koji je angažovan na projektu CULTURWB sa posebnim zadovoljstvom će predstaviti program cjeloživotnog učenja koji će biti pokrenut na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, na Ekonomskom fakultetu Pale, početkom decembra 2017. godine.

Tim UIS-a angažovan na projektu odgovoriće na sva pitanja posjetioca i prezentovaće značaj CULTURWB projekta koji u fokus stavlja kulturni turizam kao posebnu oblast turizma koja se bavi dubokim kulturološkim iskustvom pojedinca bilo na estetskom, intelektualnom, emocionalnom ili psihološkom nivou.