Промовисани дипломци и магистри Економског факултета Брчко УИС-а

На Економском факултету Брчко Универзитета у Источном Сарајеву уприличена је свечана додјела диплома и промоција дипломираних економиста, магистара економских наука и мастера економије.

Свечаности је присуствовао ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Радослав Грујић, као и декани појединих факултета УИС-а.

На свечаности одржаној у сриједу, 10. маја, декан Економског факултета Брчко доц. др Срђан Лалић рекао је да сви студенти могу бити поносни на своје дипломе, оцијенивши да никада не може бити превише економиста на тржишту рада и да ће сви пронаћи запослење јер је широк спректар послова којима се могу бавити.

“Сви студенти могу да буду поносни на своје дипломе. Основна идеја водиља овог факултета сигурност, достојанство и квалитет изнад квантитета“, нагласио је декан Лалић.

Свечаности је присуствовао и градоначелник Брчко дистрикта Синиша Милић који је свршеним студентима Економског факултета Брчко пожелио успјешно запослење.

„Желим вам у будућности много среће, али исто тако вам желим да оно што слиједи, а то је запослење, мање зависи од фактора среће а више од наших напора, односно напора Владе да вам осигура услове за рад. Трудићемо се да вам осигурамо извјесност у ономе што вас највише занима а то је посао”, истакао је Милић.

Свечаној додјели диплома присуствовао је велики број званица, представници извршне власти, вјерских организација те институција Брчко дистрикта.

Ekonomski Brcko maj 2017